Курсове по Английски език в Велико Търново

Езикова Школа Адрес
Езикова школа ДИЕЛ Офисът се намира на ул.“Рафаил Попов“6 /центъра на града, това което може да Ви послужи за ориентир е Търговски център „Искра“ между две улици. Тази улица, която е в ляво от „Искра“ върви по посока на полицията, спускате се по нея, минавате покрай дървената пицария,а след това и един малък хранителен магазин в края на улицата, това е първата пряка вдясно. Училището се намира в третата сграда/архитектурно разчупена/ има указателни рекламни табели Езиково училище „Диел“.
Образователен център Бъдеще Офисът се намира точно до вторите светофари по бул. България..от кооперативния пазар нагоре по десния ръкав е булевард България, на пазара са първите светофари, а на вторите в голяма сграда, която завършва с банка е офисът. Намира се в средния вход на сградата.
Езиков център Алианс Езиков център Алианс е на адрес ул. „С.Велики 7“, ет 2 – сградата на библиотеката на 2 минути от МОЛ център. Автобус номер 5 спира точно пред библиотеката.
ЕЗИКОВА ШКОЛА „ЛЕКСИКА“ Школата се намира на ул. „Момина крепост“-22 – близо до парк Габровски, успоредно на улица „Никола Габровски“, точно до куриерската фирма Европът.
Телефон: 0882286376
Real English Школата се намира на ул. „Хаджи Димитър“-21.
Телефон: +359 (0)62 605 749; +359 (0)886 17 17 53
Школа Магнаура Офисът на школата се намира до централния стадион Ивайло, срещу Математическата гимназия.
Центърът за професионално обучение ИнтелектИ Офисът се намира между училище „Емилиян Станев“ и спортната зала. Като застанете пред главния вход на училището от лявата страна му има новопостроена сграда ще видите табела „Интелекти”.

← Обратно в Каталога

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *